questions.jpgKot pravijo, se hudič skriva v podrobnostih. V tej sekciji vas bomo seznanjali s presenetljivimi kratkimi informacijami – neprijetnimi dejstvi, ki vam bodo morda popestrili delovni dan. Gre za nenavadne, včasih težko “prebavljive” novičke, ki mečejo kaj čudno luč na številne ustaljene predstave in ukoreninjena prepričanja. Takšnih informacij je ogromno, a žal niso dovolj prisotne v javnosti. Kmalu boste ugotovili, zakaj ne.

Čas je tak, da stari koncepti padajo, odstira se novo znanje, še kako potrebno človeštvu na poti napredka. Starega znanja ni preprosto opustiti. Lažje gre, če se izkaže, da stare teorije ob kakih nespornih dejstvih nenadoma “ne pijejo več vode”. Večje število teh neprijetnih dejstev bo ustvarilo dovolj močan dvom, s katerim boste primerneje presojali verodostojnost uradnih informacij. To je edini način, da stvarnost ugledamo v ustreznejši, bolj resnični podobi.

Zbirka neprijetnih dejstev – kratkih novičk ali informacijskih utrinkov –  je urejena po tematskih področjih (Aktualno dogajanje, Modrost, Politika… ), ki jih izbirate iz levega stranskega menija.