plakat cjv-n

Če ste željni znanja, ki je bilo doslej dostopno izbrancem, je to knjiga za vas. Daje odgovore na tista vprašanja, ki opredeljujejo kakovost življenja vsakogar od nas. Odstira skrito ozadje zgodovinskih dogodkov na našem planetu in  pomaga razumeti načrt v ozadju ter smisel aktualnega svetovnega dogajanja. Ponuja vam manjkajoče koščke mozaika stvarnosti, ki sedaj kaže velike sive lise. Loteva se bistvenih vprašanj, pomembnih za sodobnega človeka ter se poglablja v skrivnosti zavesti in človekovega bistva.

Dandanašnji se utapljamo v breznu strahu in nevednosti, v katerem izkušamo izbrano izkustvo – svojo majhnost. Človek je več, kot si znate ta hip predstavljati. To je resnica, ki je bila doslej prikrita. Vredni ste, da jo spoznate in zaživite človeka vredno življenje.

Človek je veliko več kot si v splošnem znamo predstavljati. A kako bi to vedeli – do zdaj so nas vzgajali tako, da bi nam to spoznanje prikrili. Kako bi sicer z nami uspešno manipulirali? Potrebujemo novo znanje, ki ponuja nekaj več.

Knjiga Človek je več sega onkraj obstoječih konceptov in miselnih plotov.

 

 

 

angl-zastava

           

                                                                                                                                                             English version