william-cooperAmeričani veljajo za eno izmed najbolj zavedenih ljudstev. Dežela, ki je bila ob svojem nastanku simbol svobode in je dosegla bliskovit gospodarski razcvet, se je pogreznila v brezno laži, prikrivanja in indoktrinacije katastrofalnih razsežnosti. Le malokateri glas resnice je v minulih desetletjih prodrl v javnost, toda bolj ko se približujemo koncu kozmičnega cikla, več je informacij, pred katerimi si preprosto ni več moč zatiskati oči.

Pred časom sem pisal o stari zgodovini našega planeta, ki je polna dejanj nezemljanov. Potem ko so ti ob prvih kolonizacijah planeta sprva delovalo odkrito, so se kasneje umaknili in delovali iz ozadja, v petdesetih letih minulega stoletja pa so se zopet pričeli v večjem obsegu kazati javnosti in jo razburjali s svojimi NLPji . Zdaj je javno dostopnih, zelo verodostojnih informacij o nezemljanih, preprosto preveč, da bi jih označil za izmišljotine in zarotniške konstrukte.

Enega najbolj pomembnih prispevkov k razgrinjanju prikritih poglavij ameriške zgodovine, ki so seveda povezana z nezemljani, je dal William Milton Cooper (1943-2001), nekdanji mornariški častnik, ki je velik del svojega življenja usmeril v osveščanje javnosti in nazadnje (konec 2001) to plačal z življenjem.

V filmu, objavljenem decembra 2009, ki ga poženete tule (razdeljen je na deset 10-minutnih odlomkov), je Cooperjev govor z množico podatkov in izjav, ki so toliko bolj pomembni, ker gre za dejstva, podatke in dogodke, ki jih je avtor preveril ali doživel osebno. Posnetek je slikovno sicer slab, a zvočno dovolj razločen.

V govoru obširno spregovori o letečih krožnikih in nezemljanih, ki so še vedno tema, ob kateri se številni nasmihajo, a vse bolj kislo. Omenja, da zgodovina ZDA in sveta v celoti v hipu postane popolnoma razumljiva, ko vanjo vnesete neizpodbitno dejstvo: nezemljani imajo odločilno vlogo pri krojenju globalne politike. V strahu pred paniko, vsesplošnimi javnimi izgredi in nezaupanjem do vlade je predsednik Truman ukazal, da se tovrstne informacije prikrijejo kongresu in javnosti, to politiko pa so zatem nadaljevali vsi ameriški predsedniki do J.F. Kennedyja in po njem. Omenjeni je poskus razkritja nezemljanov in poslov agencije CIA plačal z življenjem.

Zadeva resnično ni bila preprosta: kako javnosti povedati, da so med nami nezemeljske, tehnološko superiorne rase; med njimi tudi taka, ki ji grozi izumrtje, če si ne bo pomagala s človeško genetiko. Sklenjena je bila kupčija, da nezemljani lahko (v tajnosti) bivajo na ozemlju ZDA in vršijo genetske eksperimente z ljudmi v zameno za pomoč na področju visokih tehnologij. Prav z namenom prikrivanja kočljivih dejstev in zavajanja javnosti so bile ustanovljene agencije NSA, CIA, DCI in številne  druge, ki so dobile neomejena pooblastila, finančna sredstva in moč, da so lahko delovale neodvisno od predsednika in vlade ZDA. Prav to pa je bilo usodno, saj je bila ta moč drastično zlorabljena. Ameriška javnost je postala talka kriminalnih združb, v katere so se vtihotapili nezemeljski agenti. Živi v tragični nevednosti, zavedena z lažno demokracijo, nepoznavanjem finančnih pasti in resničnih naklepov vladajočih elit, brez poznavanja tehnologij, ki so že v petdesetih letih omogočale potovanja na oddaljene planete.

Film je resnično vreden ogleda. V prvem, drugem in tretjem odlomku William Cooper govori o številnih bližnjih srečanjih Američanov z nezemljani.

V tretjem delu govori o skupini Bilderberg in o Eisenhowerjevi usodni potezi: sklenil je zvezo z Nelsonom Rockfellerjem, ki naj bi mu pomagal rešiti problem z nezemljani. Takoj zatem je prišlo do rekonstrukcije ameriške vlade, ki jo je načrtoval  Rockefeller. Vso oblast v ZDA je de facto prevzela skrivna nova skupina Majestic 12 (MJ 12), ki ni odgovorna nikomur. Ameriški predsedniki so njene marionete, ameriška vlada pa le fasada kriminalne združbe.

V četrtem in petem delu razkrije projekta Sigma in Plato ter pove, kako je l. 1954 prišlo do velikega izkrcanja nezemljanov v ZDA. Z ameriško vlado je že pred tem stopila v stik skupina ljudem podobnih nezemljanov, ki so posvarili pred naklepi drugih nezemeljskih ras in ponudili, da povedejo svet v ero miru in napredka, ob pogoju, da se ZDA odrečejo jedrskemu orožju. Predlog je ameriška vlada odbila. Pač pa se je odločila sodelovati z drugo skupino sivih nezemljanov, ki ni navajala takšnih pogojev. Življenje na njihovem matičnem planetu naj bi bilo ogroženo.  Z njimi je Eisenhower podpisal pogodbo o sodelovanju, ki pa se je ti kasneje, zavedajoč se svoje moči, niso držali. Gradnja baz se je  pričela takoj zatem, pričele pa so se tudi masovne ugrabitve Američanov.

V šestem delu so podane dokaj podrobne informacije o skrivnih ameriških združenjih, organih podtalne oblasti: (skupina Majestic 12, Trilateralna komisija…)  in pomembnim akterjih v njih.

V osmem delu Cooper pojasni ameriške načrte za rešitev planeta pred bližajočo katastrofo (preobljuden, izčrpan planet): 1. drastično desetkanje prebivalstva z ustvarjanjem ozonske luknje (z jedrskim orožjem), nalezljivimi boleznimi (AIDS) itd., 2. Gradnja velikih prebivališč pod zemeljsko površino (za izbrane), 3. Poselitev drugih planetov in Meseca. Načrta 2 in 3 se izvajata še danes. Zgolj v ZDA je pod površino kakih 140 podzemnih mest.

V devetem delu Cooper razjasni uboj Kennedyja in govori o farsi v obliki javnega osvajanja Meseca, o resničnih kolonijah Zemljanov na Mesecu in Marsu… Bivanje na Mesecu je možno brez skafandra, zgolj ob uporabi dihalnega aparata. Poskrbeti je treba la za ustrezno dekompresijo (kot pri potapljačih).
V desetem, krajšem delu poda informacijo o spopadu z nezemljani v bazi Dulce, kjer je bilo ubitih desetine ljudi.

Film je bil umaknjen s spletne platforme Youtube.