Zadnji objavljeni prispevek najhitreje najdete tako, da kliknete naslov pod sličico nikon daljnogled , zadnjih nekaj prispevkov pa pregledate v oknu, ki se odpre s klikom te sličice.

Priporočamo vam uporabo Firefox brskalnika, ki lepše pokaže vsebino.

Navigacija po besedilih:

Naslove vseh besedil lahko najpreprosteje pregledate z izborom Shema strani v gornjem meniju.

Besedila so zbrana v posameznih tematskih sklopih – sekcijah. Večina jih je v tematskih sklopih pod napisom BESEDILA – TEMATIKE. S klikom izberete tematiko, nato pa se v padajočem meniju pokaže spisek naslovov besedil, ki jih odpirate s klikom nanje.

Pri daljših besedilih se pokaže le prvi del teksta, v okencu Indeks člankov pa vidite še ostale podnaslove, na katere skočite s klikom na posameznega. Celotno besedilo lahko pregledate s klikom zadnje izbire – Vse strani. Med poglavji se lahko pomikate tudi z izbiro naprej> na koncu  posameznega poglavja.

Morda je najugodneje, da si daljša besedila izpišete na papir in v miru preberete (uporabite ikonicov desnem zgornjem vogalu za formatiranje in zatem ponovno za izpis na tiskalnik). Tako boste lahko sicer razdeljena besedila izpisali v enem kosu. {jcomments off}

Besedila občaso prenavljamo. Objavljamo le zadnjo verzijo.