Šola prenovljene zavesti

Delavnica, ki ste jo predolgo čakali: Iz človeka – Človek

Ali se tudi vi zavedate, da je čas za temeljit »remont« vašega bitja? Svojemu računalniku privoščimo posodobitve, svojemu avtomobilu redne servise, kdaj pa smo samemu sebi omogočili temeljit, celosten servis?  S sedanjim razumevanjem sveta, s tradicionalnim pogledom na življenje in sebe ni mogoče najti poti v kakovostnejše življenje in boljši svet. Naposled je tu delavnica, ki ponuja temeljito, celostno prenovo vašega bitja na vseh ravneh, vključno z bistveno nadgradnjo vašega možganskega računalnika.

Večinoma preprosto ne vemo, kaj resnično potrebujemo in marsikdaj kakovost življenja zamenjujemo z udobjem. Rešitev je nesmiselno iskati zunaj sebe (npr. v denarju), nahaja se znotraj nas. Ob silni poplavi informacij in spiritualne ponudbe, ki nas ogovarja z oglasi za različne tehnike, metode, nove materialne ali miselne pripomočke, obljubljajoč preboj in odrešitev, se preprosto ne znajdemo. A kaj nam bo vse to, če ostanejo naši miselni in čustveni temelji majavi in trhli, če ne razumemo stvarnosti in sebe, obenem pa smo na smrt prestrašeni in odrezani od svojih korenin.

Za kozmetične popravke je škoda truda, prenova mora biti celostna. Brez spremembe sedanjih predstav o življenju, resničnosti in svetu, ki v sebi skrivajo kal našega neuspeha,trpljenj, pomanjkanja in nezadovoljstva, ter brez prevrednotenja sebe ne gre. Potrebujemo prave informacije in znanje, ki je bilo doslej dostopno le izbrancem. Ponovno moramo pognati korenine v zemljo in vzpostaviti zavedanje našega resničnega bistva, božanskih potencialov ter notranje lepote. Od vprašanj »Kaj imam?« in »Kaj lahko dobim?« se moramo preusmeriti h »Kaj sem?« in »Kaj lahko postanem?«

Naučiti se moramo odpreti srce, da bomo zopet videli lepoto vsepovsod okrog nas, od vrednotenja in tehtanja opaženega moramo preiti k čudenju in sprejemanju, bivanju tukaj in zdaj pa se mora umakniti tavanje v preteklosti in sanjarjenje o prihodnosti. Vse to smo kot otroci znali, zdaj pa je postalo zaskrbljujoče zapleteno…

Vse omenjeno ponuja dvodnevna (vikend) delavnica »Iz človeka – Človek«, ki jo v sklopu izobraževanj Šola prenovljene zavesti pripravljamo v decembru. Ime jasno kaže, kaj je njen cilj. Pridobili boste dragocene, doslej zamolčane informacije, vsrkali boste novo znanje o svetu in sebi, spoznali boste svoje moči in darove, osupli boste spoznavali lepote svojega bitja. Razbijali boste zastarele vzorce in stereotipe, premagovali tabuje, širili svoje srce z ljubeznijo in radostjo ter se naučili z drugačnimi očmi zaznavati svet, vse to pa boste počeli z veliko mero humorja.

Pridite, naučili se bomo, kako životarjenje nadomestiti s polnokrvnim življenjem. Privoščite si tisto, kar si zaslužite od nekdaj – da se zaveste lepote, ki je bila vedno v vas.

Termin delavnice: sobota in nedelja, 18. In 19. Decembra 2010
Cena: 70€, za študente in brezposelne poseben popust
Cena vključuje dva obroka (dve kosili), brezalkoholne pijače, kavo in pisne materiale.
Lokacija: Špruha 19, 1236 Trzin (v industrijski coni Trzin)

Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, prinesite copate in blazino ali ležalko (npr. armaflex ali spalna vreča),  pisalo + papir.

Število mest na delavnici je omejeno. Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo do zasedbe mest, na e-naslov zoran.zeleznikar@gmail.com Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefon 040 424 532.