1. poglavje TANČICE SKRIVNOSTI

 

Ozadje molka

Nad tematiko Nezemljanov že predolgo čepi tančica skrivnosti, ki že oddaja vonjave trohnenja. Še malo, pa se bo razblinila v prah. Razkrila se bodo očitna dejstva, ki so nas ves čas bodla v oči, a jih nismo bili sposobni videti. Čeprav smo jih imeli pred očmi, smo jih obravnavali z odporom, s skepso, omalovažujoče, marsikdo celo posmehljivo. Eden pomembnih razlogov je v tem, da znanost (javni del znanosti), ki ji večinoma zaupamo, goji prezirljiv in odločno negativen odnos do tega vprašanja.

Razkritje obstoja in prisotnosti Nezemljanov nikakor ni nedolžna zadeva, saj bi sprožilo plaz posledic, ki bi bile za globalne oblastnike zelo neprijetne in celo popolnoma nesprejemljive. Poglejmo si to nekoliko pobliže, saj gre za pomembne premike, ki bi še kako vplivali ne le na našo prihodnost temveč tudi na našo zavest.

Ko bi se razkrilo, da Zemljani nikakor nismo edina humanoidna bitja v vesolju, temveč da obstajajo tudi druga bitja, nekatera po zunanjosti podobna nam, toda na višjih ravneh duhovne zrelosti, bi se razpočil mehurček, v katerega smo ujeti, mehurček naše majhnosti. Počutili bi se podobno kot zaplankan mladenič, ki je vse življenje živel v odročni vasi, potem pa se je na lepem znašel v razvitem velemestu. Kaj bi se prebudilo v njem? V nas bi se ob prisotnosti visoko razvitih kozmičnih bratov zagotovo zgodila dramatična sprememba. Tudi predstave o nas samih bi se korenito spremenile. Pojavilo bi se vprašanje dejanskega izvora, zibelke človeštva, pojavilo bi se zavedanje naše kozmične, duhovne narave, razumevanje kozmičnih zakonov in mehanizmov, kar bi nedvomno omajalo sedanji omejeni materialistični koncept, ki je temelj naše matrice.

Ob odkritju razvitejših Nezemljanov bi se naše zanimanje za (njihovo) napredno tehnologijo skokovito povečalo; ta pravzaprav ni tako težko dosegljiva, ko razumemo principe delovanja. V zvezi s tem je med najpomembnejšimi interesnimi področji vsekakor področje cenene ali brezplačne oskrbe z energijo (npr. z izkoriščanjem energije ničelne točke – zero-point energy). To pa bi na mah odpihnilo energetsko zagato, ki temelji na odvisnosti od fosilnih goriv, s tem pa bi prišlo do osvobajanja človeštva od tlake dela. Človeštvo bi se že od Teslovih časov lahko izkopalo iz odvisnosti od fosilnih goriv. To pa je najpomembnejši ključ za izkoriščanje v rokah sedanje globalne oblasti.

Ob razkrivanju prisotnosti Nezemljanov bi se izkazalo, da njihova trenutna prisotnost nikakor ni nekaj novega in da je naš planet doživel že nič koliko obiskov, intervencij, vmešavanja in vpletanja različnih izvenzemeljskih ras v zgodovinska dogajanja na planetu. Tako bi se človeštvo nenadoma zavedlo, da starodavni prišleki sploh niso odšli in da naš svet že od nekdaj na skrivaj iz ozadja upravlja skrivna, nezemeljska sila iz ozadja, ki se je potrudila, da nam je to ostalo skrito.

Vse navedeno bi »nadzornikom na našem planetu« krepko pokvarilo načrte. Zato je (bilo) potrebno zanikati, diskreditirati, prikriti in ignorirati vse tovrstne informacije, njihove avtorje pa zasmehovati in razglasiti za bolne fantaste. Ustanovljen je bil poseben organ s to nalogo – agencija CIA, ki je to nalogo opravila odlično. Vendar pa ima vsaka laž – v nasprotju z resnico – svojo življenjsko dobo in po določenem času jo je treba zamenjati z novo lažjo – kar pa vodi tudi vse bližje njenemu razkrinkanju. V nadaljevanju bo predstavljena vrsta informacij, ki bodo osupnile marsikoga, ki doslej temu vprašanju ni posvečal pozornosti. Nikar ne dovolite, da vas ukalupljeni um odvrne od branja!

Kako visoka je bila raven zaupnosti v zvezi z vso problematiko Nezemljanov, priča podatek, da o tem agencija NSA (National Security Agency), ki je bila ustanovljena prav za popolno obvladovanje informacij, stikov in projektov z Nezemljani, določen čas o tem ni obveščala niti ameriških predsednikov. Vmešavanje le-teh v tako skrivne projekte so označili kot prenevarno.

Štirje ameriški predsedniki (Eisenhover, Kennedy, Nixon in Reagan) so poskušali informacije postopoma razkriti javnosti, a so vsi končali bolj ali manj tragično – najbolj žalostno J.F. Kennedy, ki je bil ubit. Ob sesutju Sovjetske zveze pa je veliko tajnih ruskih dokumentov prišlo v roke zahodnih novinarjev in skrivnosti tako postopoma prodirajo v javnost.

Že sredi prejšnjega stoletja so potekali razgovori z Nezemljani, skriti pred javnostjo, s čimer so začeli Nemci, nadaljevali pa Američani (o tem več kasneje). S pomočjo prenosa tehnologije so oboji zelo kmalu začeli skrivoma razvijati tajni vesoljski program. Šele Donald Trump je postregel – čeprav precej sramežljivo – z nekaterimi pomenljivimi informacijami s tega področja, v zvezi z novim rodom ameriške vojske – US Space Forces, ki je bil dotlej prikrit. Popihal je Američanom na dušo, češ: »Naj bo vsem jasno, da so ZDA tudi močna vesoljska sila!« Vendar pa v zvezi z dogajanji v tem rodu ameriških oboroženih sil niso kaj bolj gostobesedni kot so bili doslej.

V zadnjem času (jesen 2023) prihaja pred ameriške kongresnike val doslej najbolj tajnih informacij o Nezemljanih in aktivnostih določenih vladnih organov v zvezi z njimi. Steven Greer (o njem obsežneje v nadaljevanju) spravlja v začudenje celo bolje obveščene med njimi, ko razkriva presenetljiva zgodovinska dejstva, npr. o padlem NLPju pri Roswellu v ZDA, o podzemnih vojaških bazah, imenovanih DUMBS (Deep Underground military Bases), o sodelovanju Nezemljanov z ameriško vlado in še marsikaj, kar je bilo pred ameriško javnostjo strogo skrito.

Sodelovanje različnih organov v projektih z Nezemljani in razvoj vesoljske tehnologije je v pol stoletja, kar obstaja UFO cenzura, doseglo takšno raven, da vzame sapo tudi poznavalcem znanstveno fantastičnih filmov.