Zločini proti človeštvu – sodni proces, start februarja 2022

Otvoritveni govor dr. Reinerja Fullmicha

Vodilni odvetnik v KOVID AFERI Dr. Reiner FULLMICH v 18 min prebere OBTOŽNICO, rezultat 2 let uradnih preiskav s 150 PRIČAMI uglednih svetovnih STROKOVNJAKOV iz vseh področij, OČIVIDCEV in ŽRTEV injekcij in ukrepov. 6 glavnih osumljencev:

  1. Christian Drosten iz Nemčije
  2. Antoni Fauci iz ZDA
  3. Tedros iz Svetovne zdravstvene organizacije
  4. Bill Gates
  5. firmi BlackRock in
  6. Pfizer.

Nadaljevanje zasedanja Nürnberg 2

Grand Jury, 3. dan

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-3-de-ok:b

Povzetek drugega dne TRIBUNALA (prevod pripravil CISP)

Dne 12. februarja 2022 je Tribunal s pomočjo številnih strokovnjakov preučilo ozadje, v katerem se odvija koronska pandemija. Trije strokovnjaki iz Združenega kraljestva, Alex Thomson in Brian Gerrish, oba nekdanja uslužbenca britanske tajne službe, so skupaj z Debi Evans pojasnili, da je pravi center moči v ozadju vsega dogajanja povsem neodvisno – celo neodvisno od Anglije in Londona – London City in kriminalna finančna industrija, ki je tam nastala in se zdaj širi po vsem svetu. Prav tam in na Wall Streetu v ZDA v je izvor tega zla. Ta finančna mafija je bila odgovorna tudi za začetek tako prve kot druge svetovne vojne in je v vsakem primeru financirala obe strani spopada. Tudi terorizem in trgovino z mamili, kar je tudi njihov vir zaslužka, je izumila finančna mafija londonskega Cityja, ki jo vodi le nekaj družin. Preko te skrajno kriminalne organizacije so druge zasebne stranke, vključno s fundacijo Billa in Melinde Gates, pridobile nadzor nad “zdravstvenim varstvom” najprej v Angliji in nato po vsem svetu. Samooklicana elita uporablja zdravstveno varstvo kot pretvezo. S pomočjo ene najpomembnejših platform te skupine, WEF, in politikov, vzgojenih s programom Global Young Leaders, ki ga izvaja WEF, si prizadevajo pridobiti popoln nadzor nad svetovnim prebivalstvom, saj je po njihovem mnenju, ki popolnoma razvrednoti človeka, svetovno prebivalstvo manjvredno in ni pomembnejše od živali.

Matthew Ehret iz Kanade in Whitney Webb iz ZDA sta nam nato pojasnila, da je Kanada še vedno v celoti pod nadzorom britanske krone. Zato je Justin Trudeau, produkt programa Global Young Leaders, pri prisegi izrecno prisegel zvestobo britanski kroni, in sicer kraljici Elizabeti. V Združenih državah Amerike pa je situacija drugačna. Tam anglo-ameriška svetovna prevlada, kot si jo je zamislila londonska finančna mafija, ni zaživela. Tako v ZDA zdaj obstajata dva sistema: prvi je sistem tistih, ki se želijo ločiti od izropane in zadolžene Evrope in zlasti londonskega Cityja, drugi pa je tako imenovana globoka država, ki jo med drugim vodi Henry Kissinger in si še naprej prizadeva prav za to staro svetovno prevlado. Vloga kitajskega vodstva bi lahko bila razširitev sistema socialnih kreditov, ki so ga najprej preizkusili prav tam, na ves svet.

James Bush, upokojeni podpolkovnik ameriške vojske, katerega dolžnosti so vključevale nadzor nad laboratoriji 3. in 4. biološke ravni v ZDA, je z vajami z imeni “Operacija Temna zima”, v kateri je leta 2001 sodeloval tudi sam, “Lockstep” Rockefellerjeve fundacije in nazadnje “Event 201” iz oktobra 2019 pojasnil, da je finančna mafija že vsaj 20 let načrtovala, da bi pod pretvezo skrbi za naše zdravje, inscenirala paniko zaradi pandemije. Generalka za to, kar se dogaja od začetka leta 2020, je bila oktobra 2019.

Dr. Silvia Behrend in Dr. Astrid Stuckelberger, ki sta nekoč delali za SZO, sta nam pojasnili, da je ta finančna mafija zdaj prevzela obsežen nadzor ne le nad SZO, temveč tudi nad ZN. S pomočjo pravil in predpisov SZO, ki nimajo nikakršne demokratične legitimnosti kot tudi ne njena lastna ustava, so tako vsi nacionalni pravni predpisi in ustave dejansko razveljavljeni ali pa bodo kmalu. Usmeritve SZO dejansko določajo le zasebne stranke, zlasti Fundacija Billa in Melinde Gatesa. Januarja 2020 praktično ni bilo primerov bolezni za začetek njihove dolgo načrtovane corona pandemije. Toda prav primere so potrebovali za razglasitev izrednega stanja na področju javnega zdravja mednarodnega pomena, saj je to edina podlaga, na kateri je mogoče uporabiti netestirana nova zdravila na ljudeh. Zato so te primere umetno ustvarili s pomočjo PCR testa  g. Christiana Drostena iz bolnišnice Charité v Berlinu, enega od številnih ljudi, ki jih je ta finančna mafija infiltrirala na po njihovem mnenju strateško pomembne položaje v politiki, medicini, medijih, sodstvu in seveda v medicini po vsem svetu.

 

Oglejte si CISP poročilo (na Triglav media): GRAND JURY – Začelo se je sojenje korona zločincem

 

Proces pred veliko poroto za zločine proti človečnosti

Grand Jury Proceeding for Covid-19 Crimes Against Humanity – “The Court is Open” – The Expose (dailyexpose.uk)

 

Uradna spletna stran:

Grand Jury (grand-jury.net)

– spremljanje obravnav (angl., nem.), datumi obravnav, sporočilo za medije.

 

5. DEL TRIBUNALA PRAVNIKOV IN DRUGIH STROKOVNJAKOV EU (posebno važno po 2. uri posnetka)
razkritje finančne dimenzije aktualne svetovne krize

 

VELIKI SODNI PROCES Reiner Füllmich in drugi

Zgoščen prikaz dosedanjih sej, slovenski podnapisi, deloma

1.)  https://www.bitchute.com/video/62dR56ptZ68S/

2.) https://www.bitchute.com/video/j4htcVIO5So2/

3.) https://www.bitchute.com/video/wyPjBbheG2nK/

4.) https://www.bitchute.com/video/TlKRtAGYkVao/

5.) https://www.bitchute.com/video/AM8QewLvtv7p/

6.) https://www.bitchute.com/video/ASEwQaroq5dZ/

7.) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=312891137656159&id=100068058261419

8.) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=312885440990062&id=100068058261419