Ali tudi vi opažate, da vas vse pogosteje vržejo s tira različne nedolžne okužbe? Se tudi vi soočate s kronično utrujenostjo, slabim spominom, chemitrailsnerazpoloženostjo, apatijo? Dobro poučeni že precej časa govorijo o potencialnem krivcu za tovrstne pojave – kemičnih sledeh na nebu, kemičnih repih, za katere se je po svetu ustalil izraz »chemitrails«. S tem pojavom se skoraj povsod po svetu srečujejo že od leta 2000. Tudi naše nebo je prepredeno z nenavadnimi sledmi za letali, ki se ne razblinijo v nekaj minutah kot običajne sledi letalskih motorjev. Sledi se navadno križajo, kot bi si piloti prizadevali napraviti mrežo ali šahovnico. Navzoče ostanejo ves dan in se prelevijo v nenavadno dolge, valjaste oblake, ki polagoma spustijo na tla in zastrupljajo vegetacijo.

Chemitrailse ustvarjajo posebna letala brez oznak, ki preletavajo naš zračni prostor nenajavljeno in brez vednosti javnosti in vlad sipajo na nas substance, ki kličejo bolezen in smrt. V njihovih sledovih so aluminijasti delci nano velikosti, barij in titan, silicijev prah, številne gljivice, sledovi težkih kovin in še kaj. Te toksične snovi se nabirajo v telesu, ki jih ne more po normalni poti izločiti. V telesu lahko pride sprva do motenj, nato pa do resnih poškodb; aluminij povzroči Alzhajmerjevo bolezen in luknje v spominu, barij s titanom povzroča spremembe na krvi in nevarnost krvožilnih zapletov, silikatni prah vodi v bolezni pljuč in silikozo, vsi pa učinkovito rušijo naš imunski sistem. Posledice se prikradejo postopoma, ne da bi znali zanje najti konkreten vzrok. Tudi vegetacija je prizadeta – menda je najbolj občutljiv paradižnik, ki na začudenje vrtičkarjev propada brez očitnega vzroka.

Povsod po svetu opažajo skokovit porast astme pri otrocih in krvožilnih bolezni, raka, pljučnih bolezni – brez očitnega vzroka. Javnost se postopoma osvešča in v nekaterih državah so že pritisnili na oblasti, ki pa se največkrat izmikajo odgovornosti in problem omalovažujejo. Menda naj bi šlo za uresničevanje načrta, ki naj bi z vplivanjem na atmosfero omilil vpliv globalnega segrevanja, a to je po mnenju številnih le krinka za mnogo bolj zlovešč načrt: desetkanje svetovnega prebivalstva. Dejstvo je, da je vpliv pršenja tisočev ton omenjenih snovi na človeško družbo katastrofalen, o pozitivnih vplivih na klimatske razmere pa ni nikakršnih indicev. Gre le za priročen izgovor, ki poudarja resnost teorije o globalnem segrevanju in prinaša koristi le zaslužkarskim elitam in krogom, katerih načrti nimajo nič skupnega z dobrobitmi človeštva.

Na Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor je bil naslovljen apel za raziskavo obravnavanega pojava z dvanajstimi vprašanji. Njihov odgovor z dne 30.6.2010 ( voden pod številko 0611-21/2009/30) je bil naslednji:

…”Inšpektorat RS za okolje in prostor nima podatkov ali neposrednih dokazov, ki bi izkazovali obstoj načrtnega in sistematičnega škropljenja slovenskega zračnega prostora z nevarnimi strupi oziroma t.im. “chemtrails”.
Zato vam žal ne moremo odgovoriti na nobeno od dvanajstih vprašanj, ki jih postavljate v vašem sporočilu. Priporočamo pa vam, da obiščete spletno stran Slovenskega meteorološkega društva, ki med drugim vsebuje tudi strokovno stališče glede pojava “chemtrails” in razlago značilnosti kondenzacijskih sledi za letali: http://www.meteo-drustvo.si/data/upl..ntrails_21032010.pdf
Tam pa preberemo, da “…Zaroto na nebu lahko torej zaenkrat pripišemo le našim željam in potrebam po potovanju in prevažanju tovorov z letali”.
 
Preprosto, kajne?
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Očitno naši meteorologi nič kaj ne gledajo v nebo. So torej opažanja številnih med nami prazne blodnje? Zakaj se ne potrudijo z meritvami aluminijevih, barijevih delcev in drugih sestavin bele megle, ki bi bile opora nadaljnim korakom ali pa argumentirani zavrnitvi opažanj? Odgovor lahko že vnaprej predvidimo: za kaj takega nimamo niti instrumentarija niti denarja. Kaj pa preleti številnih neregistriranih letal, ki jih na oko lahko štejemo in niso zabeleženi v spisku rednih linij na http://www.flightradar24.com/ ? Številke se nikakor ne ujemajo in postavlja se vprašanje, kaj torej vsa ta letala počno nad našim zračnim prostorom.

Ali bomo mirno gledali, kako uničujejo naše nekoč jasno in čisto nebo? Bomo pristali na prikrito zastrupljanje, ki je resna grožnja kakovosti našega življenja? Zaradi zastiranja neba z umetno strupeno meglo pa ni resno ogroženo le naše zdravje; zaradi zastiranja sonca trpimo manjši pridelek, ki je povrh zastrupljen. Strupena megla ubija tudi naše čebele in ima najverjetneje škodljive učinke na vso vegetacijo in živalstvo. Celo oskrba s sončno energijo iz kolektorjev in sončnih elektrarn je slabša.

Čas je, da se vsak med nami zazre v nebo, se pouči o omenjenih pojavih in se vpraša, ali se želimo pred tovrstno agresijo upreti ali pa bomo mirno gledali, kako nas bodo kosile bolezni in spravljale v grob »nedolžne bele meglice« za letali.

O chemitrailih najdete na internetu obilo tehtnega materiala, ki ne dopušča dvomov.
 
 
 

Več o kemičnih sledeh:

http://www.publishwall.si/ivanakarba/post/98563/tega-ni-videl-od-nas-%C5%A1e-skoraj-nih%C4%8De-oglejte-si-chemtrail-opremo

http://www.modronebo.info/chemtraili.html

http://www.ujet.si/dokumentarni-film-what-in-the-world-are-they-spraying/

Glej tudi https://prisluhni.si/Zakladnica.html pod I/ Skrito javnosti